KDV Het Witte Toverhuisje

Met grote blijdschap en trots delen wij u allen mede dat bij huize BSO de Witte Tovertuin nu ook een plekje voor de kleinste onder ons is gecreëerd. Vanaf vorig jaar oktober zijn we hier stapje bij stapje naar toe gegroeid en samen met mijn team staan we volledig achter het concept! Het unieke aan ons plekje is dat het zich in de BSO bevindt, met uiteraard wel een eigen ruimte maar er kan wel volledig contact zijn met elkaar als we dit willen. Op die manier houden we elkaar en het toezicht scherp, maar is het ook vooral fijn voor de kinderen om op te groeien in een compleet vertrouwde omgeving omdat ze binnen dezelfde muren door kunnen stromen naar de BSO.

Omdat we bij BSO de Witte Tovertuin en zo ook bij KDV Het Witte Toverhuisje vaste pedagogische medewerkster koesteren zal de emotionele veiligheid van de kinderen gekoesterd blijven. KDV Het Witte Toverhuisje is klein en overzichtelijk opgezet, met het oog op ruime aandacht en zorg voor uw kind(eren) hebben wij gekozen voor max 8 kind plaatsen in de leeftijd van 0-4 jaar en is dus maar 1 verticale groep.

Belangrijk om te weten: KDV Het Witte Toverhuisje heeft plek voor in totaal  8 kinderen per dag wat het knus en overzichtelijk houd. We werken met 1 verticale groep welke dus uit maximaal 8 kinderen zal bestaan, hierin is het kind ratio leidend. Ook koesteren wij de emotionele veiligheid van uw kind(eren) door te werken met 1 vaste pedagogische medewerkster en hierbij een vaste vrijwilligster om het 4 ogen princiepe te waarborgen. Doordat het KDV zich bevindt binnen de BSO (4-13 jarigen)  en wij met een open deuren beleid werken zullen de andere leidsters ook een bekend gezicht worden voor uw kind(eren). Hier zijn wij trots en blij mee omdat we zo (wanneer er een andere leidster nodig is i.v.m. ziekte) de emotionele veiligheid van uw kind nog steeds kunnen waarborgen,en dat is waar we voor gaan en wat we heel hoog hebben staan.  Tevens is het mooie hierbij dan ook dat de doorgroei eventueel naar de BSO voor hen zo makkelijker is, omdat de leidsters bekende gezichten voor hen zijn geworden en de ruimte bij hen bekend is. En mocht er een kindje toch moeilijk kunnen wennen in de doorstroom naar de BSO, dan kan als de groeps grootte het toe laat  op het KDV  het kindje wanneer hij/zij de BSO bezoekt altijd even op het KDV mee spelen om er zo langzamerhand  in te groeien. "SAMEN EEN"

REGISTRATIE NUMMER KDV HET WITTE TOVERHUISJE: 180207453 

Kijkt u onder het kopje Formulieren & beleidsdocumenten voor ons GGD inspectie rapport & andere formulieren (Het Witte Toverhuisje logo)

Speekt u dit aan neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bellen of mailen op onderstaande gegevens.

KDV Het Witte Toverhuisje
Hoofdweg 247
9695 AH Bellingwolde
06-31697935 / B.G.G. 06-15067022 (Mirjam de Wit)
info@dewittetovertuin.nl