De Witte Tovertuin
Klik hier voor
De Witte Tovertuin
Buiten Schoolse Opvang
Het Witte Toverhuisje
Klik hier voor
Het Witte Toverhuisje
Kinder Dag Verblijf
Het Witte Toverbloemetje
Klik hier voor
Het Witte Toverbloemetje
Peuteropvang
Hoofdmenu
Hoofdmenu
Hoofdmenu

Peuteropvang Het witte Toverbloemetje (voor iedereen binnen de gemeente Westerwolde 2-4 jaar)

Peuteropvang Het Witte Toverbloemetje is sinds augustus 2020 een nieuwe opvang waarbij alle kindjes in de leeftijd van 2 to 4 jaar binnen de gemeente Westerwolde welkom zijn om te spelen en te leren. Bent u als ouder thuis maar wilt u graag ook dat uw kind naar hartelust kan spelen en leren met anderen kinderen dan kunnen wij uw wens bij Peuteropvang Het Witte Toverbloemetje in vervulling laten gaan.

Wij bieden 4 ochtenden opvang aan op de locatie; Hoofdweg 126, te Bellingwolde (in gebouw CBS de Wegwijzer)
In onze ruim opgezette locatie hebben wij allerlei uitdagende hoeken gecreeerd waar ze kunnen ondekken en spelen en zo kunnen groeien en bloeien met elkaar. In de aangrenzende mooie en groot opgezette natuurtuin kunnen de kinderen naar hartelust spelen en ontdekken.

We werken volgens het VVE programma Uk & Puk en gebruiken deugdenvriendjes om de kinderen in hun ontwikkeling te stimuleren. Een voorbeeld : Geduld "Wat goed dat je op je beurt wacht, je bent echt geduldig!" En zo zijn er nog veel meer mooie Deugden te benoemen waar de kinderen van groeien en bloeien want positieviteit daar groeit & bloeit  toch iedereen van.

Zoals het logo zegt en zo ook is ontstaan: " Alle kinderen zijn bloemen in bloei en SAMEN vormen wij een prachtige bloemen tuin!"

 

Open: Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag van 08.00 tot 12.15 uur. 

 

Met lieve groet,

Mirjam de Wit - Houweling

Het laatste nieuws

We hebben weer een hele leuke week gehad🤗, met veel buiten spelen, op onze stelten gelopen, gesprongen op de Airtrampoline en heerlijk geschommeld🍂🍃 en binnen hebben we leuke spelletjes gedaa…
 
We hebben ook een hele gave en knappie “ de 3 tijgers band “ 👌👌😍😍🥰🥰🥳🥳 3 toppers zijn het genoten met en van ze 🥳🥳🍀🍀
 
Wat hebben we weer een heerlijke week achter de rug, heerlijk buiten gespeeld🍃🍂, bordspelletjes gedaan en wezen poolen🎲. Mooie tekeningen en knutsels 🎨gemaakt en hele mooie glazenpotjes be…