De Witte Tovertuin
Klik hier voor
De Witte Tovertuin
Buiten Schoolse Opvang
Het Witte Toverhuisje
Klik hier voor
Het Witte Toverhuisje
Kinder Dag Verblijf
Het Witte Toverbloemetje
Klik hier voor
Het Witte Toverbloemetje
Peuteropvang
Hoofdmenu
Hoofdmenu
Hoofdmenu

KDV Het Witte Toverhuisje ( de leeftijd van 0-4 jaar)

KDV Het Witte Toverhuisje is een plek ontstaan binnen huize BSO de Witte Tovertuin . We zijn hier destijds stapje bij stapje naar toe gegroeid en samen met het team staan we volledig achter het concept! Het unieke aan ons plekje is dat het zich dus in de BSO bevindt, met uiteraard wel een eigen ruimte maar er kan wel volledig contact zijn met elkaar als we dit willen. Op deze manier houden we elkaar en het toezicht scherp, maar is het ook vooral fijn voor de kinderen om op te groeien en te bloeien in een compleet vertrouwde omgeving omdat ze binnen dezelfde muren door kunnen stromen naar de BSO en ook voor hen daar vetrouwde gezichten.

Omdat we bij ons vaste pedagogische medewerkster koesteren zal de emotionele veiligheid van de kinderen gekoesterd blijven.

KDV Het Witte Toverhuisje is klein en overzichtelijk opgezet, met het oog op ruime aandacht en zorg voor uw kind(eren) hebben wij gekozen voor max 12 kind plaatsen in de leeftijd van 0-2 jaar, en een plek voor 16 kinderen in de leeftijd van 2-4 jaar er zijn dus 2 verticale groepen.

Rust voor de kleintjes en optimaal speel plezier voor de grotere kindjes.

Leest u in ons pedagogisch werkplan meer over de inhoud en de invulling van onze opvang.

Het laatste nieuws

We hebben weer een hele leuke week gehad🤗, met veel buiten spelen, op onze stelten gelopen, gesprongen op de Airtrampoline en heerlijk geschommeld🍂🍃 en binnen hebben we leuke spelletjes gedaa…
 
We hebben ook een hele gave en knappie “ de 3 tijgers band “ 👌👌😍😍🥰🥰🥳🥳 3 toppers zijn het genoten met en van ze 🥳🥳🍀🍀
 
Wat hebben we weer een heerlijke week achter de rug, heerlijk buiten gespeeld🍃🍂, bordspelletjes gedaan en wezen poolen🎲. Mooie tekeningen en knutsels 🎨gemaakt en hele mooie glazenpotjes be…