Informatie brochure

Buitenschoolse Opvang is leuk, goed voor de ontwikkeling van het kind, een aanvulling op de opvoeding, betaalbaar en dichtbij. Het kind en zijn ouders staan centraal. Heel wat kinderen gaan vanaf de basisschool leeftijd naar de Buitenschoolse Opvang. De eerste levensjaren zijn belangrijk voor de ontwikkeling van hun persoonlijkheid en hun gedrag. Buitenschoolse Opvang is naast het gezin en de school een derde opgroeimilieu waar kinderen zichzelf kunnen ontwikkelen. In de Buitenschoolse Opvang bevinden zich de volwassenen van morgen. Kwaliteitsvolle Buitenschoolse Opvang is dus maatschappelijk van groot belang. Ouders ontmoeten er bovendien andere ouders en kunnen er informatie en ondersteuning vinden.

Buitenschoolse Opvang De Witte Tovertuin beschikt over een brochure voor de Buitenschoolse Opvang voor kinderen van 4-13 jaar.
In deze brochure welke u vindt onder het kopje formulieren en beleidsdocumenten treft u allerlei informatie aan wat de Buitenschoolse Opvang De Witte Tovertuin te bieden heeft, welke huisregels gelden op De Witte Tovertuin. Kortom voldoende informatie om tot een goede keuze te komen als het gaat om professionele kinderopvang.

 

Goede kinderopvang, wij gaan en staan er SAMEN voor! 

 

Downloads

Nog geen bestanden