De Witte Tovertuin
Klik hier voor
De Witte Tovertuin
Buiten Schoolse Opvang
Het Witte Toverhuisje
Klik hier voor
Het Witte Toverhuisje
Kinder Dag Verblijf
Het Witte Toverbloemetje
Klik hier voor
Het Witte Toverbloemetje
Peuteropvang
Hoofdmenu
Hoofdmenu
Hoofdmenu

Informatie brochure voor alle locaties namelijk: Bellingwolde, Westerlee, Drieborg en Heiligerlee

Buitenschoolse Opvang is leuk, goed voor de ontwikkeling van het kind, een aanvulling op de opvoeding, betaalbaar en dichtbij. Het kind en zijn ouders staan centraal. Heel wat kinderen gaan vanaf de basisschool leeftijd naar de Buitenschoolse Opvang. De eerste levensjaren zijn belangrijk voor de ontwikkeling van hun persoonlijkheid en hun gedrag. Buitenschoolse Opvang is naast het gezin en de school een derde opgroeimilieu waar kinderen zichzelf kunnen ontwikkelen in een open en ongedwongen sfeer. In de Buitenschoolse Opvang bevinden zich de volwassenen van morgen. Kwaliteitsvolle Buitenschoolse Opvang is dus maatschappelijk van groot belang. Ouders ontmoeten er bovendien andere ouders en kunnen er informatie en ondersteuning vinden.

Buitenschoolse Opvang De Witte Tovertuin beschikt over een brochure voor de Buitenschoolse Opvang voor kinderen van 4-13 jaar.
In deze brochure treft u allerlei informatie aan wat de Buitenschoolse Opvang De Witte Tovertuin te bieden heeft, welke huisregels gelden op De Witte Tovertuin. Kortom voldoende informatie om tot een goede keuze te komen als het gaat om professionele kinderopvang.

Tevens hebben wij een locatie in Bellingwolde aan de Hoofdweg 247, een locatie in Westerlee aan de Hoofdweg 126, locatie Drieborg aan de G. Topelenstraat 9 en een locatie op de Schoollaan 5 te Heiligerlee

 

Wees welkom!

Goede kinderopvang, wij gaan en staan er SAMEN voor!